adwords partner

Online Campagnes met
hoge Return on Investment.

adverteer online en krijg meer reactie via:

social media

Rendabel online adverteren

Zoekmachines worden stilaan verzadigd door concurrerende adverteerders. Daarom kan het aangewezen zijn te adverteren op zorgvuldig geselecteerde websites die uw doelgroep bereiken.

Er zijn mogelijkheden te over om aanwezig te zijn met grotere en in het oog springende geanimeerde advertenties, waarin u bovendien ook meer informatie in kwijt kunt.

We optimaliseren de prestaties van uw campagne door uw budget te verplaatsen naar de sites en 'devices' waar u het hoogste rendement uit haalt. Dat kan via het systeem van Display Advertising via Google Adwords, via banners op uitgekozen sites of via andere kanalen. Vraag ons een vrijblijvend voorstel.

dynamische advertenties online advertenties

Selectief adverteren op sociale media

Het systeem van Pay per Click of PPC - u betaalt énkel als iemand doorklikt naar uw site - is niet alleen beschikbaar op Google. Het systeem bestaat ook bij sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Ze laten een geraffineerde segmentatie naar consumenten toe.

Op Facebook en Instagram kan je je doelpubliek selecteren op basis van interesses, leeftijd, sociale status, locatie, gezinssituatie enz. Die informatie is goud waard om zeer selectief te werk te gaan. Via Linkedin kan je zakenmensen bereiken al naargelang soort functie, diploma, bedrijfsnaam, bedrijfstak, bedrijfsgrootte enz.

Vraag ons wat voor u geschikt zou zijn.

Enkele voorbeelden - cases

Non-profit prospectie via LinkedIn

NCK is een neutraal vakbondsalternatief voor kaderleden. Om de specifieke doelgroep van Kaderleden in België te bereiken, gebruikten we verschillende direct sponsored ads op LinkedIn. Op korte tijd klikten meer kaderleden dan verwacht door naar de website.

Linkedin advertisingLinkedin

LinkedIn laat verrassend veel selectiemogelijkheden toe:
bedrijf, bedrijfsgrootte, sector, geslacht, functie, anciënniteit, diploma, ea

Webshop prospectie via Facebook

Materni verkoopt borstvoedingsondersteunende producten. Onze klant vroeg ons hoe we vrouwen konden bereiken die net een kindje hebben gekregen. Ons antwoord: veel vrouwen posten dit trots op hun Facebook-pagina. De advertentie, enkel gericht naar deze moeders, gaf een hoge CTR naar de Materni webshop.

facebook advertising
Met Facebook kan je consumenten heel gericht benaderen
door de combinatie van unieke, persoonlijke criteria

online marketing

online marketing

Mail onsMail ons
Bel ons Bel ons