Scoor dankzij uw publiek
op Sociale Media

Maak fans van uw klanten

social media advertising
S

Social Advertising


Het systeem van Pay per Click of PPC - u betaalt énkel als iemand doorklikt naar uw site - is niet alleen beschikbaar op Google. Het systeem bestaat ook bij sociale media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Ze laten een geraffineerde segmentatie naar consumenten toe.

social media advertising

Op Facebook en Instagram kan je je doelpubliek selecteren op basis van interesses, leeftijd, sociale status, locatie, gezinssituatie enz. Die informatie is goud waard om zeer selectief te werk te gaan. Via Linkedin kan je zakenmensen bereiken al naargelang soort functie, diploma, bedrijfsnaam, bedrijfstak, bedrijfsgrootte enz.

Schakel uw publiek in en maak er ambassadeurs van. Enthousiasme van uw doelgroep werkt wervend en steekt anderen aan. Maak er handig gebruik van door op Soicale Media uw berichten te laten liken of delen, door fans te creëren en sterke interactie te genereren. Een gespecialiseerd expert helpt u hierbij.


Praat met een Social Media Expert  

M

Meten is weten


Net zoals bij Google Advertising is Social Media Advertising een kwestie van meten, weten, resultaten analyseren en bijsturen.

Samen met u bekijken we wat u wilt bereiken met de campagnes. Indien nodig analyseren we uw huidige positionering op Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis daarvan bepalen we een strategie en zetten we een operationeel plan op. Wanneer de campagnes lopen, volgen we ze op de voet op en sturen bij om een optimaal resultaat te halen. Zodat u een maximum rendement haalt uit elke gespendeerde cent.


Vraag er ons meer over  

E

Enkele Cases

Non-profit prospectie via LinkedIn

NCK is een neutraal vakbondsalternatief voor kaderleden. In het kader van de sociale verkiezingen ontwikkelden we een campagne om kandidaat-afgevaardigden te recruteren. Verschillende advertenties werden getest om de specifieke doelgroep van Kaderleden in België te bereiken. Op korte tijd reageerden meer kaderleden dan verwacht.

LinkedIn laat verrassend veel selectiemogelijkheden toe:
bedrijf, bedrijfsgrootte, sector, geslacht, functie, anciënniteit, diploma, ea

linkedin advertising

Webshop prospectie via Facebook

Materni verkoopt borstvoedingsondersteunende producten. Onze klant vroeg ons hoe we vrouwen konden bereiken die net een kindje hebben gekregen. Ons antwoord: veel vrouwen posten dit trots op hun Facebook-pagina. De advertentie, enkel gericht naar deze moeders, gaf een hoge CTR naar de Materni webshop.

Met Facebook kan je consumenten heel gericht benaderen
door de combinatie van unieke, persoonlijke criteria

facebook advertising

Recrutering via Facebook en Instagram

Onze klant organiseert bijlessen voor studenten van het laatste jaar middelbaar die het ingangsexamen van arts willen afleggen. Onze aanpak was dubbel: enerzijds de studenten zelf aanspreken, anderzijds de ouders van de studenten.

Alhoewel het moeilijk is om -18 jarigen te targeten, bood het gedetailleerd kiezen van functies, levensgebeurtenissen en branche een oplossing.

instagram advertising

Andere Vragen over Sociale Media?

Vraag het ons gerust, geheel vrijblijvend, we kijken graag hoe we u kunnen helpen.

Stel hier uw vraag