Responsgericht Webdesign, SEO
& Website marketing

Verwacht een sterke return

webdesign
G

GENIET VAN ONZE WEB MARKETING MEERWAARDE

Bij de realisatie van een nieuwe website of de optimalisatie van een bestaande site, biedt Effects een ruimere service dan een technisch gespecialiseerd bureau. We zorgen namelijk ook voor een inhoud die scoort.

Voor we een website ontwerpen of verbeteren, maken we een grondige analyse:

  • Wat uw aanbod is en hoe u uw aanbod (tekst en beeld) optimaal formuleert
  • Hoe u het best uw producten of diensten positioneert in vergelijking met uw concurrenten
  • Op welke zoekwoorden u het best focust om hoog in Google te scoren
  • Hoe u een respons-versterkende synergie creĆ«ert tussen uw site, SEO and SEA

Op basis van deze analyse bepalen we de structuur en inhoud van uw site. We zorgen voor aantrekkelijke, creatieve en relevante beelden. We werken de teksten uit waarin we al onze creativiteit, marketing- en promotie-knowhow steken. Samen met responsbevorderende elementen leveren we een website af die hoog scoort in Google en reactie teweegbrengt.


Praat met een Website expert  

 

  • Lid van Feweb
S

SEO optimalisatie


Een mooie website is een goed begin maar heeft niet veel zin als ze niet gevonden wordt in Organische Search. Om hoog in de ranking te verschijnen, houdt Google met meer dan 200 factoren rekening. Dat gaat zowel om inhoudelijke als technische aspecten als autoriteit.

De eerste stap in SEO Optimalisatie is bepalen voor welke zoekwoorden u hoog wilt scoren. Heeft u een Google Ads campagne lopen? Dan kan u daaruit leren welke zoekwoorden voor u het meest rendabel zijn. Zo niet, kan een ZoekwoordenAnalyse het antwoord geven.

Het komt er dan in tweede instantie op aan uw site te optimaliseren voor deze keywords. Het heeft geen zin uw pagina's vol te proppen met alle zoekwoorden, focus per pagina op 1 zoekwoord. Zowel in de content als door middel van de html code van de site.

Hulp nodig? We maken voor u een SEO rapport op waarbij we uw situatie analyseren en de keywords definiƫren. We kijken naar welke landingspagina's het best geoptimaliseerd worden, wat de concurrentie doet en wat uw huidige ranking is. U ontvangt dan adviezen en tips om uw site inhoudelijk en technisch te verbeteren. Of indien u wenst, doen we het voor u.


Vraag er ons meer over  

H

Heeft u een goede domeinnaam?


De domeinnaam is een belangrijke factor voor SEO. Niet alleen voor Google maar ook voor de gebruikers die in uw domeinnaam herkennen waar ze naar zoeken. En doorklikken.

Heeft u al een domeinnaam? Geen probleem dan komt het er op aan de naam van de pagina-url en van eventuele subfolders goed te bepalen. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste domeinnaam.


Vraag er ons meer over  

V

VOORDELEN VAN ONZE WEBSITES

Call-To-Action gericht om zo veel mogelijk reactie te genereren

Visueel aantrekkelijk en vlot leesbaar

Technisch perfect

Budgetvriendelijk

Responsive Design: aangepast voor tablet en mobile

Hoge score in SEO en SEA

No strings attached

Stel hier uw vraag